پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری با شرکت خانه و مزه‌های ایرانی دیبار همکاری می‌کند

پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری و شرکت خانه و مزه‌های ایرانی دیبار در حوزه فناوری و کاربردی‌سازی در قالب تفاهم‌نامه همکاری می‌کنند.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری، این تفاهم‌نامه روز 24 اسفندماه 99 در راستای اجرایی کردن نقشه علمی کشور و تعامل بیشتر میان بخش‌های تخصصی، همچنین استفاده از ظرفیت‌های موجود در فناوری‌های جدیدی و با هدف ایجاد تعامل، هم‌فکری در چارچوب کاربردی‌سازی پژوهش‌ها، به امضای معاون فناوری و کاربردی‌سازی پژوهشگاه و رئیس هیئت‌ مدیره شرکت خانه و مزه‌های ایرانی دیبار رسید.

همکاری در توسعه راهبردی مرکز نوآوری و رشد پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری در قالب تأمین مکان و ارائه خدمات مشاوره، آموزشی و مربیگری در حوزه‌های مختلف مرتبط به‌منظور ایجاد و توسعه کار‌آفرینی و تجاری‌سازی در حوزه‌های میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی موضوع تفاهم‌نامه پژوهشگاه و شرکت خانه و مزه‌های ایرانی دیبار است.

در حاشیه این نشست که در محل پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری برگزار شد، حسن تقی‌زاده‌ انصاری رئیس هیئت‌مدیره شرکت خانه و مزه‌های ایرانی، گفت: «این تفاهم‌نامه در راستای ایجاد مراکز نوآوری و رشد و به‌منظور ارتقای کمی و کیفی فضای نوآوری، کارآفرینی و حمایت از استارت‌آپ‌های این عرصه با برگزاری رویداد‌های مختلف و دعوت از افراد خلاق و نوآور و ارائه ایده‌های جدید برای رشد و توسعه صنعت گردشگری به امضای هر دو طرف رسید.»

او اقتصاد نوآوری در جهان را انقلاب صنعتی چهارم نامید و تصریح کرد: «اقتصاد نوآوری باعث شده کشورها در این زمینه سرمایه‌گذاری کرده و برای توسعه فعالیت‌های فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی از آن بهره‌مند شوند.»

 تقی‌زاده‌ انصاری افزود: «این مرکز در راستای سیاست‌های پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری و اهداف هلدینگ دیبار که با هدف نوآوری در صنعت گردشگری شکل گرفته، فعالیت‌های جدیدی را در حوزه‌های مختلف آغاز کرده است.»

او خاطرنشان کرد:« با اجرای این تفاهم‌نامه و ایجاد فضای کار اشتراکی و مراکز نوآوری، شاهد همکاری جوانان و علاقه‌مندان به حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، خواهیم بود و امکان رشد صنعت گردشگری را فراهم خواهیم آورد.»

 علیرضا قلی‌نژاد پیربازاری معاون فناوری و کاربردی‌سازی پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری، موضوع راه‌اندازی مرکز نوآوری پژوهشگاه با همکاری بخش خصوصی را سیاست پیش‌روی این مرکز به‌منظور توسعه این بخش از پژوهشگاه دانست. او با اشاره به شکل‌گیری مرکز نوآوری پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری در خانه سرهنگ ایرج واقع در محله پامنار تهران  به‌عنوان پایلوتی برای آزمودن میزان موفقیت کسب‌و‌کارهای نوپا در حوزه میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، عنوان کرد: «پایلوت خانه سرهنگ ایرج به خوبی نشان داد که کسب‌و‌کارهای میان‌رشته‌ای در این سه حوزه با مقاصد مختلف به خوبی فعال هستند اما نمی‌توانیم این انتظار را داشته باشیم که پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری در روند توسعه‌ای در چند پایلوت فعالیت کند.»

قلی‌نژاد پیربازاری با بیان این‌که چنین دورخیزی تنها با مشارکت بخش خصوصی امکان پذیر است خاطرنشان کرد: «در معاونت فناوری و کاربردی‌سازی در اولین اقدام با گزینش‌های صورت گرفته تعدادی از مراکز خصوصی از جمله شتابدهنده سیوان و شرکت دیبارگزینش شدند و تفاهم نامه همکاری با این مراکز به امضا رسید.»

او اظهار کرد: «در مراحل بعدی همکاری با بخش خصوصی امیدواریم پژوهشگاه در همکاری با این مراکز بتواند خدمتی به کشور در حوزه اشتغال مبتنی بر میراث‌فرهنگی ، صنایع‌دستی و گردشگری کند.»

انتهای پیام/

کد خبر 1399122455

برچسب‌ها